Reguli generale: (selectie din regulamentul folosirii chatului)

 
 
 1. Regulamentul urmator poate sa nu acopere toate situatiile ce pot aparea, de aceea el este completat de prevederile legale in vigoare.
 2. Inregistrarea pe site se poate face doar cu acceptarea prezentului regulament, considerand prin aceasta actiune ca regulamentul a fost citit in intregime si viitorul utilizator a fost de accord cu el in totalitate.
 3. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu sau fara instiintarea prealabila a membrilor.
 4. Conturile neactivate timp de 30 de zile sunt sterse automat. Mesajele pot fi sterse, in functie de trafic, dupa 1 an.
 
 

Limbajul folosit:

 
 
 1. Greselile de exprimare sau ortografie, exprimarile agramate sau vulgare in orice fel, arata nivelul de cultura si educatie a utilizatorului care a postat mesajul si nu pot fi imputate echipei LaBursa.ro.
 2. Orice mesaj dupa postare nu va fi modificat sau sters la cererea oricarui utilizator de catre echipa LaBursa.ro sub nici un motiv, cu exceptia mesajelor de testare tehnica facute de catre administratori sau pentru protectia identitatii persoanelor, insa cu mentionarea modificarii.
 
 

Reguli de comportament:

 
  Este recomandata folosirea "Regulile polemicii civilizate - Oxford University".  
 

Reguli de postare:

 
 
 1. Membrilor site-ului le este interzis sa publice mesaje care ataca demnitatea omeneasca, care contin insulte si/sau atacuri personale sau sunt rautacioase.
 2. Membrilor site-ului le este interzis sa publice mesaje sau materialele cu caracter defaimator, vulgar, rasist, extremist, antisocial, anarhist, antisemit, xenofob, obscen, pornografic, amenintator, care fac referire la consumul de droguri de orice fel, care incita la ura sau care contravin legilor in vigoare in orice fel. Mesajele ce se pot inscrie in descrierea anterioara sunt integral in raspunderea membrilor care le fac, echipa LaBursa.ro neputand fi facuta raspunzatoare pentru aceasta.
 
 

Sanctiuni:

 
 
 1. Incalcarea regulilor duce in prima faza la avertisment. Mai multe avertismente pot duce la banarea contului, temporara sau definitiva.
 2. In cazuri extreme se poate inchide direct contul.
 
 

Actiunile moderatorilor si ale administratorilor:

 
 
 1. Moderatorii si administratorii au dreptul de a edita (cu specificarea modificarilor facute) sau sterge mesaje.
 
 

Recomandari

 
  Pentru a va proteja pe dumneavoastra, nu publicati informatii personale (numar de telefon, adresa, cont bancar) sau adresa de email. O adresa vizibila poate fi tinta emailurilor nedorite (spam). Orice informatie gasita pe site nu este un sfat de investitie ci doar parerea personala a celui care o posteaza. In aceste cazuri LaBursa.ro nu poate fi acuzata si facuta raspunzatoare in nici un fel.