LaBursa.ro
Autentificare | Inregistrare | Resetare parola

 
 

Cine suntem si de ce am creat LaBursa.ro

 

      Site-ul LaBursa.ro se adreseaza tuturor persoanelor care sunt interesate de investitii in Romania, la BVB (bursa din Bucuresti) sau la Sibex (bursa din Sibiu), cat si la nivel mondial prin bursa, FOREX, imobiliare sau alte modalitati.

      Acest site a fost creat din dorinta de a oferi un spatiu pentru schimbarea de opinii si materiale intre cei ce sunt pasionati, interesati, sau legati intr-un fel sau altul de investitii.

      Site-ul este sustinut de firma UNIC SOL, firma de productie de software, neimplicata direct pe piata de capital.

      Cum "democratia este dictatura majoritatii" dar "mediocritatea este atributul majoritatii", echipa LaBursa a ales respectul egal pentru toate opiniile si incurajarea diversitatii acestora si a creativitatii. Echipa LaBursa este aici doar pentru a se ocupa de partea tehnica si nu ne vom implica in nici un fel in discutiile purtate pe acest site. Fiecare din participanti este 100% raspunzator pentru cele afirmate pe site sau respectarea drepturilor de autor asupra materialelor schimbate sau postate prin intermediul site-ului nostru. Site-ul LaBursa.ro si firma UNIC SOL nu sunt raspunzatoare de acestea, neputand fi implicate in nici un fel, legal sau moral. Regulamentul semnat prin inregistrarea pe site fiind in acest spirit.

      Societatea UNIC SOL a fost infiintata in anul 2007 avand ca obiect principal de activitate productia de software.

      La momentul actual societatea are in dezvoltare mai multe proiecte, site-ul LaBursa.ro fiind unul dintre ele.

      Pe acest site dorim sa oferim un loc pentru discutii si informare in care cei ce intra sa se simta liberi sa poarte orice discutie. Responsabilitatea integrala pentru afirmatiile facute o au cei ce le posteaza.

      Echipa ce se ocupa de site-ul LaBursa.ro va recomanda sa folositi sectiunea Contact pentru orice sugestii sau nelamuriri. Mai multe informatii despre noi puteti gasi si pe site-ul www.CRizea.ro.

 
 

Echipa LaBursa.ro

 
Parteneri online:

link-directory.ro SEO Romania Romanian Web Directory Catalog Web Director Web Director web Burse Director web Cere.ro - Conecteaza-te Director Web Rank it Up ClickLink.ro Director Web Investitii Director Web Cuvinte Cheie Portal Looker.ro Obloane aluminiu Smarty Web Director Director Web Gratuit Afaceri si Economie - Burse Director Feed-uri RSS Romanesti Promovare Gratuita - Top123